top of page

Tüm Rus rakiplerimizi yenerek Şampiyonluk Kemerini Kazandık. Rusya’da Tarihi Başarı..

Güncelleme tarihi: 15 Oca

Rusya, Supaşkar'ın Cheboksary şehrinde düzenlenen Geleneksel Dövüş Sanatları Turnuvası'nın ilki, büyük bir heyecan ve başarıyla sona erdi. Türk Milli Sporcusu Doğukan Çınar ve antrenörü Furkan Derbazlar ile birlikte, Rusya'daki 1. Cheboksary Traditional Combat Games Turnuvasında büyük tarihi bir başarıya imza atarak ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdı.


4-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik uluslararası platformda görkemli bir yere sahip. Bu önemli turnuvada, Türk temsilcimiz Doğukan Çınar, 85 kilogramlık kategoride yarışarak büyük bir başarıya imza attı. Bu üstün performansıyla bu turnuvada birincilik unvanını elde etti. Doğukan Çınar'ın bu başarısında büyük rol oynayan isimlerden biri, antrenörü Furkan Derbazlar oldu.






Doğukan Çınar, zorlu mücadelelerin yaşandığı turnuvada Rus rakipleri Kuznetsov Maxim ve Daniil Solovyov ile karşı karşıya geldi. Zeki ve çevikliği ile tanınan Türk sporcu, Kuznetsov Maxim'i 4. boks raundunda teknik nakavt ile mağlup ederken, Daniil Solovyov'u 5. rauntta devre dışı bırakarak galip geldi. Ve böylelikle Rusya'da İstiklal Marşımızı okutarak ülkemize bu turnuvanın ünvanı olan Şampiyonluk Kemerini getirmeyi başardık.



77 görüntüleme0 yorum
bottom of page